Historien om Begora

 

cheap nike shoesair Jordan shoesD&G shoes

           Forsiden

           Her bor vi (start)

 

6 - 7 år gammel var jeg på besøk hos bestemor, hennes "Beauty," en herlig mix, hadde valper. Da jeg skulle hjem, puttet jeg en valp under jakken og tok den med. Vel hjemme, og i all stillhet, laget jeg bopel for valpen i et skap, og regnet med at dette skulle gå bra. Selvfølgelig ble dette fort oppdaget, og jeg måtte slukøret levere valpen tilbake. Jeg lovte da min far at når jeg ble stor skulle jeg ha egen hund!
Jeg  vokste til og flere hunder fulgte familien i årene som gikk. Siste julen min far besøkte oss, sto han og så på goldenflokken og utbrøt: "Jammen fikk
du hund!"

          
Vinter og mye sne 1986                                 NUCH La Petite Diana

 

 

Året 1976 kom "Diana" inn i vårt liv. Samme året ble kennelnavnet registrert. Via "Diana" ble en masse aktiviteter utforsket. Vi gikk lydighet, viltsporoghun ble vår første utstillingschampion. Dessverre hadde hun HD, så hun fikk aldri noen valper, men vi fikk mange fine år, mye moro, og lærte en hel del, samt at drømmen om valpekull våknet.
To år etter kom Dainty's Please Love Me, "Mia." En liten pike med stor personlighet, som utviklet seg til en nydelig dame. Hun ble NU.CH og NL.CH, og vi har 5 generasjoner tisper etter henne.

             

                                           NUCH NLCH Dainty's Please Love Me                          5 generasjoner tisper etter "Mia"

Noe senere flyttet Åsebygarden's Delicious Dairymaid til oss. Hun var nærmere året da hun kom, og sammen med "Mia" ble hun starten på oppdrettet.
Ferieturer ble lagt til England for å se og lære. Derfra kom Pengelli Kordelia og Gyrima Miranda, samt flere av "gutta."

Frossen sæd etter GB.CH Bethrob Bracken ble også importert.
Alle disse tilsammen er bakgrunn for det vi har i dag. Ettersom årene har gått har det blitt 36 titler, derav 31 utstillingschampions, 5 viltsporchampion og 1 lydighetschampion.
Årene med golden har også lært oss at det er en meget allsidig hund som  kan brukes til  lavine, førerhund, agility, lydighet, viltspor og jakt, og ikke minst en trofast venn og familiehund.