Hunderaser som virkelig skiller seg ut

Hunder er virkelig noen fantastiske dyr som vi mennesker har fått lov til å ha i livene våre. Ikke vet vi hvorfor, men det kan ha å gjøre med at de tilfører så mye kjærlighet. Dette trigger våre følelser og vi blir mykere når vi omgås hunder som bare vil kose og leke. Alle hunder er virkelig unike dyr, men enkelte hunderaser utpeker seg mer enn andre, og dette er med på å få oss mennesker til å ta en avgjørelse på hvilken hund vi da ønsker oss. Det er viktig for oss mennesker å ta en slik avgjørelse basert på våre preferanser og at vi får en hund som passer livene våre, og dette gjelder i alle situasjoner hvor man skal velge en hund å ha som kjæledyr.

I Norge er det noen hunder som har blitt omtalt som de beste hunderasene, og dette har å gjøre med at disse hundene passer det norske landskapet, de fleste nordmenn og deres egenskaper som er med på å gjøre de til den beste hunderasen. Dette kan blant annet være egenskaper som at de er sosiale av seg og elsker aktivitet, eller at de innehar stor arbeidskapasitet til å utføre noen bestemte oppgaver som det er ønskelig at en hund skal kunne utføre.

De mest populære hunderasene som har vært å finne i Norge er raser som Border Collie og Staffordshire Bull Terrier, for å nevne noen. Dette er unike hunderaser som innehar de egenskapene vi nordmenn er ute etter, og de mest populære rasene for de fleste av oss. Border Collie er en hunderase som består av hardtarbeidende og arbeidsvillige gjeterhunder. De er nyttige for landbruk og hvor det er behov for hjelp til å flytte sauer og rein. I Norge vil dette være et større behov enn i andre land, og derfor passer Border Collie hunderase oss nordmenn som er opptatte av landbruk best. Staffordshire Bull Terrier har sitt opphav i England og er en aktiv, men livlig rase som har et smil om munnen.

De er kanskje mentalt sett litt barnslige hele livet, men er likevel en rase som virkelig er å anse som arbeidshunder som har behov for mye aktivitet og nærkontakt. Hvis en skal anse dette som en familiehund, er det ikke annet å si enn at denne hunderasen er snill mot mennesker og hunder rundt seg, samtidig som den er veldig lojal mot sin eier. For nordmenn vil dette være en typisk hunderase å ha i familien da den vil tilfører mye positivitet og energi du neppe har opplevd maken til før. Bruk derfor hundens egenskap til å tilføre deg selv nye egenskaper gjennom å velge den riktige hunderasen, samtidig som du lar hunden lære noe av deg også.

mts_wordx