Er du en hundeelsker som skal gifte deg snart

Da har du kanskje lurt på hvordan du kan velge den perfekte kjolen til bryllupet ditt som også passer din hunds personlighet og stil. Det er ikke alltid lett å finne en kjole som både er vakker, komfortabel og hundevennlig. Men fortvil ikke, for her har vi noen tips til deg som vil ha en uforglemmelig dag med din firbente venn!

Hvordan velge en kjole som passer din hunds personlighet og stil?

Når du skal velge kjoler til bryllup må du tenke på hva slags hund du har og hva den liker. Hvis du har en liten og søt hund, kan du gå for en romantisk og feminin kjole med blonder, perler eller blomster. Hvis du har en stor og stolt hund, kan du velge en elegant og sofistikert kjole med et langt slep, en dyp utringning eller en dramatisk farge. Hvis du har en leken og morsom hund, kan du prøve en moderne og trendy kjole med et asymmetrisk snitt, et spennende mønster eller noen kule detaljer.

Hvorfor ta med hunden din i bryllupet?

Hunder er mer enn bare kjæledyr, de er en del av familien. Mange par ønsker å inkludere hunden sin i bryllupet fordi de vil dele den spesielle anledningen med sin beste venn. Hunden din kan ha en viktig rolle i bryllupet, for eksempel som ringbærer, blomsterpike eller æresgjest. Det er også en fin måte å vise frem din personlige stil og din kjærlighet til dyrene våre.

mts_wordx