Hvorfor skaffe seg enda en hund

Har du allerede en hund? Tenker du på å skaffe deg enda en hund? Da er dette artikkelen for deg! Vi skal prøve å forklare deg hvorfor det kan være nyttig å ha enda en hund som en del av din familie!

Hunden din får en venn

Det er jo selvsagt ikke sånn at alle hunder kommer overens, men det som er bra er at hvis de gjør det, så vil hunden din få en venn den kan leke med. Dette gjør når du er på jobb så vil ikke hunden din være like ensom. Dette kan gjøre at du får mindre dårlig samvittighet når du drar på jobb, rett og slett fordi du vet at hunden din har noen å leke med! Dette er en grunn til at mange får seg en ekstra hund. Det er mange fordeler ved å ha flere hunder.

Du får ekstra mye kos

Det å ha en ekstra hund gjør også at du får ekstra mye kos. Det er jo absolutt sånn at hunder elsker eierne sine og vil gi dem så mye kos som mulig. Har du to hunder så vil de kanskje kjempe om oppmerksomheten din, noe som gjør at du får ekstra mye kos!

Det er stas

Vi synes rett og slett at det er stas å ha flere hunder. Ikke bare får du mer selskap, men du lærer også mye mer om Multitasking og andre ting som gjør at du blir en bedre person. Vi anbefaler deg at du skaffer deg en hund fra dyrevernet istedenfor å kjøpe en fra oppdrett. Da gjør du den nye hunden din en solid tjeneste.

Vi håper at du overveier å få deg enda en hund. Det kan være mye mer nyttig enn du kan tenke deg, både for deg og hunden du allerede har hjemme hos deg.

mts_wordx