Hunderaser som gir deg egenskapene du trenger

Vi nordmenn elsker hunder uavhengig av om de er store eller små. Dette er dyr som er assosiert med positive opplevelser og tilfører mye kjærlighet i livene våre. Mange dåner så fort de ser en hund, og blir helt fra seg emosjonelt. Dette kommer jo av at hunder ikke forstår alt som skjer rundt dem i like stor grad som oss mennesker, og noen ganger kan de være helt i sin egen verden. Nesten som små barn som nettopp har vokst fra å være baby til å bli et barnehagebarn. Allikevel er det noen hunderaser som peker seg ut når det gjelder egenskaper som skal passe med nordmenns preferanser.

Det finnes mange populære hunderaser i Norge, men det er ikke alle som egner seg for de preferansene vi nordmenn har og det vi nødvendigvis ønsker oss. Det finnes likevel noen hunderaser som passer for de fleste. Engelsk setter og golden retriever er to hunder som skiller seg ut blant mengden og gir deg egenskapene du trenger. Dette er med andre ord to hunder som passer de fleste. Engelsk setter er en typisk fuglehund, samtidig som den anses for å være en perfekt familiehund.

I likhet med andre hunder krever denne også mye mosjon og aktivitet, og er kjent for å være veldig utholdende. Golden retriever har sitt opphav i Skottland og England, og er kanskje verdens mest vennlige og lojale hunderase som passer de fleste familier. Dette er med andre ord familiehunden du har lenge ønsket deg, og som du ikke vil gi slipp på i det hele tatt. En kjent hunderase som virkelig skiller seg ut blant mengden når det kommer til nordmenns preferanser og ønsker.

mts_wordx