Menneskets beste venn

Venner kommer og går gjennom et langt liv. Noen huskes bedre enn andre, og noen av de som blir med i hjertet gjennom hele livet er de firbente. Hunder kalles ofte menneskets beste venn med god grunn, og mange har nok ønsker om å kunne tapetsere livene sine med de trofaste, firbente bestevennene.

Omgitt av venner

Minner er viktige, og gode minner er uvurderlige. Mange husker mye fra barndommen sin, og rommene man tilbragte det meste av den tiden har ofte en spesiell plass i hjertene til godt voksne mennesker. For å være sikker på at den lille får disse minnene med seg så er det riktig tapet barnerom virkelig trenger. Med et stort utvalg av farger og motiver, er det bare å velge og vrake i flotte tapet som kan pryde barnerommet og i mange år framover.

Med hunder i hjemmet og motiver eller bilder hunder på veggene, kan en livslang interesse for disse fantastiske skapningene sakte, men sikkert etablere seg hos minsten. Og omgitt av lekekamerater også hjemme tegner det for en lykkelig og engasjerende barndom. Med husdyr som en del av oppveksten vil det kunne gi barn en venn de alltid kan stole på og være med, samt lære mye om ansvar og omsorg for andre.

En venn til alle

Omgivelsene på barnerommet vil nok forandre seg etter hvert som barnet vokser opp. Når de «obligatoriske» rosa eller lyseblå fargene skal byttes ut vil valget av tapet være en viktig avgjørelse for både barn og voksne. Motivene som skal prege veggen i mange år framover, vil også prege barnet som vokser opp i rommet. Med hunder som motiv på tapetet, kan veggene bli en levende og lærerik opplevelse for barnet. Med hunder i hjemmet kan det hende den samme rasen er representert på veggen, og da starter jakten på å identifisere de resterende.

Det er mange sterke meninger om hvilket husdyr som er det beste, men det er ingen tvil om at både hunder og katter kan gi mye glede til små og store barn. Og selv om katter kan gi mye, er det kanskje ikke så mye å diskusjon rundt akkurat det at hunder er menneskets, og barnets, aller besteste venn!

mts_wordx